Telephelyünk

Kedves leendő partnerünk!

A különböző fémszerkezetek gyártását telephelyünkön végezzük, amely Győr közelében, Mosonmagyaróváron található. A teljes komplexum 640 m2-es csarnokkal, továbbá 1100 m2-es külső területtel rendelkezik. Legyen szó kapu gyártásról, korlát gyártásról vagy ipari célokra szánt fémszerkezetek kivitelezéséről, ránk számíthat.

Megbízható, hozzáértő kollégákat alkalmazunk, akik amellett, hogy a legjobb tudásuk szerint dolgoznak, szigorúan tartják magukat az előre megbeszélt határidőkhöz is. A műhelyünkből kikerülő szerkezetek és egyéb termékek összeállítását is vállaljuk, amennyiben a helyszín Mosonmagyaróvár 100 km-es körzetében található. Természetesen a kiszállításról is gondoskodunk, amit saját gépjárművekkel oldunk meg, nagyobb szerkezetek esetében pedig szállítmányozó partnerük bevonásával.

Van még megválaszolatlan kérdése? Keressen minket elérhetőségeinken, ha információkra van szüksége a fémszerkezet gyártással, az összeszereléssel vagy a kiszállítással kapcsolatban!

Az iparágban töltött több mint 3 évtized alatt nagy mennyiségű, releváns szakmai tapasztalatot szereztünk gyártóként és szolgáltatóként egyaránt. Számunkra nemcsak az kiemelten fontos, hogy minőségi termékeket készítsünk, hanem az is, hogy ezt megfizethető áron, a megállapodásban foglalt határidőket betartva tegyük. Telephelyünket úgy alakítottuk ki, hogy kerítés és korlát gyártás mellett ügyfeleink egyedi fémszerkezetek elkészítését is nyugodt szívvel ránk bízhassák. Számunkra az olyan kisebb megrendelések, mint például pódiumok, aknafedelek gyártása, lemezmunkák kivitelezése ugyanolyan fontosak, mint a nagyobb volumenű, komplexebb munkák. Legyen szó akár korlátok, kerítések gyártásáról, akár jelentősebb méretű, bonyolultabb acélszerkezetek elkészítéséről, cégünk minden megbízást professzionális, tapasztalt szakemberek segítségével teljesít.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink, megrendelőink számára. Szakértelmünket nem csak kapuk, kerítések, korlátok és egyedi fémszerkezetek gyártása során szeretnénk a szolgálatukba állítani. Telephelyünk 100 km-es körzetében az általunk készített fém szerkezetek kiszállítását és összeállítását is vállaljuk, hogy partnereink a megrendelés pillanatától kezdve egészen a szerkezet megfelelő helyen, megfelelő módon történő összeszereléséig megbízható, szakértői kézben tudhassák a műhelyünkből kikerülő termékeket. Semmit nem bízunk a véletlenre, így ilyen esetekben is saját munkatársakkal, a cégünk gépparkjához tartozó járművekkel vagy megbízható szállítópartnerünk közreműködésével dolgozunk.

Minden ügyfelünkre partnerként, és nem egyszeri megbízóként gondolunk, és a telephelyünkön gyártott termékeket is ebben a szellemben készülnek. A kerítéseket, kapukat, korlátokat minden esetben a piacon elérhető leghatékonyabb korrózióvédelemmel látjuk el – az acélból készült termékek esetén tűzihorganyzást alkalmazunk –, a termékeket ezután az egyedi igények figyelembevételével, porszórással színezzük. A lakossági megrendeléseken túl ipari megbízásokat is vállalunk. Legyen szó akár minőségi bútorok tartószerkezetéről, ütközőkről, sarokvédő korlátokról vagy éppen nagy teherbírású asztalokról, szakértő kollégáink minden esetben a célnak legmegfelelőbb módon kezelt alapanyagot választják ki, melyből telephelyünkön megfizethető áron készítjük el a kívánt terméket. Tekintse meg képgalériánkat, ha szeretne többet megtudni az általunk készített kerítésekről, korlátokról, kapukról, lépcsőkről és ipari acélszerkezetekről!