Kerítések, korlátok, kapuk, lépcsők tervezése és gyártása

Kedves Érdeklődő!

Legyen szó beltéri vagy kültéri használatra tervezett fémszerkezetek gyártásáról, szakembereink sokéves tapasztalatában, és ezáltal termékeink magas minőségében egyaránt megbízhat. Akár kerítés gyártás, akár korlát gyártás kerül napirendre, kiemelt hangsúlyt fektetünk az időtállóságra is — modern korrózióvédelmi technikákat alkalmazunk.

 

Kerítések, korlátok, kapuk, lépcsők tervezése és gyártása

A telephelyünkön kivitelezett kerítéseket, kapukat és korlátokat - melyek kültéren kerülnek felhasználásra - kizárólag a leghatékonyabb korrózióvédelemmel ellátva kínáljuk. Az alumíniumból és acélból készült gyártmányokat - figyelembe véve az egyedi igényeket - porszórással a megfelelő színnel látjuk el. Az acélból készült termékek a színezést megelőzően minden esetben tűzihorganyzásra kerülnek.

A rozsdamentes nemesacélból készült kerítések, korlátok esetében nincsen szükség további felületkezelésre, itt az acél felülete biztosítja a végtermék impozáns megjelenését.

A beltéren használatos termékek esetén (beltéri korlátok, kapaszkodók, térelválasztók) a tűzihorganyzás által biztosított erőteljes korrózióvédelemre nincsen szükség. Ezeket kérés szerint acélból, a kívánt színre porszórt kivitelben vagy rozsdamentes nemesacélból készítjük.

Érdekli a kapu gyártás? Inkább a korlát gyártásról kérdezne? Lépjen velünk kapcsolatba online, vagy látogasson el a Győr közelében található telephelyünkre!

Amennyiben mellettünk dönt, az alábbi 10 lépésből álló szabályozott munkafolyamat keretében valósítjuk meg az Ön elképzelését:

 • Kapcsolatfelvétel az Ön részéről telefonon, vagy e-amilen, az igényének rövid ismertetése.
 • A rendelkezésre álló információk alapján elkészítünk Önnek egy előzetes árajánlatot.
 • Amennyiben az árajánlat elnyeri a tetszését, megbeszélünk egy személyes találkozót a tervezett munka helyszínén.
 • Végrehajtjuk a helyszíni felmérést, egyeztetjük a megvalósítási lehetőségeket.
 • Szükség esetén módosítjuk az ajánlatot, amennyiben új információ, vagy műszaki paraméter merült fel felmérés során.
 • Ön megrendeli a munkát.
 • Létrehozzuk a műszaki rajzokat, beleértve a méretezett rajzot és a 3D izometrikus látványtervet.
 • A rajzokat megküldjük Önnek véleményezésre, addig nem kezdjük a gyártást amíg Öntől jóváhagyás nem érkezik.
  (a méretek pontosságért természetesen vállaljuk a felelősséget, a rajz megküldése nem ezt a célt szolgálja)
 • A rajzok jóváhagyását követően legyártjuk az alkatrészeket a saját telephelyünkön.
 • A legyártott alkatrészeket időpont egyeztetést követően kiszállítjuk Önhöz, majd elvégezzük a szerelést.

Kerítés gyártás mesterfokon

Többéves, releváns szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, már számos alkalommal bebizonyítottuk az ügyfeleinknek, hogy minőségi kültéri fémszerkezetek tervezésében, kivitelezésében és összeállításában különösen jeleskedünk. Kerítés gyártással Győrben, Mosonmagyaróváron és környékén már hosszú ideje foglalkozunk, ez idő alatt pedig már többtucatnyi időtálló, rozsdamentes nemesacélból készült esztétikus kerítéssel örvendeztettük meg a megbízóinkat. Nem csak a minőségi alapanyagok alkalmazásában, de a kerítések szakszerű tervezésében és gyártásában is különösen magasra tettük a lécet: korszerű korrózióvédelmi technikákat használunk, míg igény esetén porszórással tesszük színessé, egyedivé leendő kerítését. Kerítés gyártásban nem kötünk kompromisszumot, így Önnek csupán el kell képzelnie leendő kerítését, mi pedig profi módon és dekoratívan megvalósítjuk az ötletét. Egy szép és tartós, alumíniumból vagy időtálló korrózióvédelemmel ellátott acélból készült kerítés akár ingatlana értékét is növelheti. Érdeklődjön a további részletekről, kérje megbízására szabott árajánlatunkat!

Korlátok gyártása A-tól Z-ig

Nagyobb biztonságban tudná a szeretteit, ezért korlátokkal is felszerelné a teraszát? Esetleg beltéri korlátokat, kapaszkodókat készíttetne, és szeretné a korlát gyártás minden teendőjét, vagyis a tervezést, a kivitelezést és az összeszerelést is egyazon szakértő kezekre bízni? Ha igen, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár, hiszen nem csak kültéri, de beltéri korlátok gyártásával is foglalkozunk. A minőségi acélból készült korlátok nem csak a biztonságosabb közlekedést szolgálják kültéren és beltéren egyaránt, de esztétikai mivoltukban is figyelemre méltóak. Cégünk nem csupán hosszú élettartamú, strapabíró korlátokat készít, de olyanokat is, amelyek bármilyen stílusú otthon ékei is lehetnek. A kültéri korlátok esetében kizárólag a legmodernebb korrózióvédelmi eljárásokat alkalmazzuk, míg a beltéri korlátoknál önmagában porfestés, vagy rozsdamentes nemesacél esetén az alapanyag biztosítja, hogy a tőlünk rendelt korlátok hosszú ideig újszerű állapotúak maradnak. Ha kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Kapuk gyártása – új kerítés mellé egy szép kapu is dukál

Korlátok, kerítések és kapuk – mindezek professzionális gyártásában otthonosan mozgunk így, ha építkezik vagy felújít, esetleg lecserélné, régi, kopott kapuját, ezt is nyugodtan ránk bízhatja. Nálunk a megfizethetőség és a minőség kéz a kézben jár, így garantáljuk, hogy színvonalas szolgáltatásainkban nem fog csalódni. Egyedi kéréseket is teljesítünk, sőt, akár rövid határidőkkel is vállalunk megbízásokat. Tudjon meg többet, kérjen egyedi fémszerkezetre, kerítésre, korlátra vagy kapu gyártására árajánlatot!

Biztonságos lépcsők gyártása

Hagyományos lépcsők vagy modern lebegő lépcsők – bármelyik mellett is döntsön, mi nagy szakértelemmel, megfizethető áron, rövid határidővel megvalósítjuk akár az egyedi elképzeléseit is. Lépcsők gyártásában is számíthat ránk: munkáink nem csak statikai szempontból álljak meg a helyüket, de a legmagasabb biztonsági kritériumoknak is maximálisan megfelelnek. Készítünk lakásokba és ipari létesítményekbe is lépcsőket, hasonlóképpen kültérre és beltérre is. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!