Szolgáltatások

Cégünk több évtizedes tapasztalata garanciát jelent arra, hogy az általunk gyártott kerítések, korlátok, kapuk és lépcsők a lehető legmagasabb színvonalon készüljenek el. Kültéri felhasználásra gyártott termékeinket hatékony korrózióvédelemmel látjuk el, így a színezést megelőzően tűzihorganyzással tesszük ellenállóvá a felületüket. Legyen szó kerítésről, korlátról, kapuról vagy lépcsőről, termékeinkre kiemelten megterhelő használat és viszontagságos időjárási körülmények között is hosszú ideig számíthat.

Fontos számunkra, hogy kültéri használatú rozsdamentes nemesacél termékeink mellett a beltéri használatú szerkezeteinket is a legmagasabb minőségben készítsük el. Beltéri célra tervezett rozsdamentes acél vagy alumínium termékeink festését porszórásos technikával látjuk el, így azok nem csak tartósak, de a RAL-skála összes színárnyalatában elérhetők.

Lépcső, kapu, korlát vagy kerítés gyártással bízna meg minket? Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Az elmúlt több mint harminc évben sikeresen szolgáltuk ki a mosonmagyaróvári és Győr térségi vállalkozásokat acélipari termékeinkkel. Egyedi ipari fémszerkezeteinket 640 m2-es alapterületű, kétszintes fedett csarnokunkban és 1100 m2-es szabad gyártóterületünkön készítjük, így akár kisebb, akár nagyobb acélszerkezetek elkészítéséről van szó, vállaljuk a gyártással járó feladatokat. Az ipari acélszerkezetek gyártása minden esetben megrendelőink egyéni igényei szerint történik, így a tervezés és a kivitelezés során kiemelt hangsúlyt fektetünk a szoros kommunikációra. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen személyre szóló árajánlatot most!